Anul 1999 marchează în istoria Traser Gold începutul unei afaceri ce un deceniu mai târziu avea să devină lider de piață în producerea și vânzarea de bijuterii prețioase.

Conceptul are la bază nevoia de diversitate și totodată de calitate. Bijuteria purtată ca semn de noblețe și eleganță trebuie mereu să fie în acord cu cel ce o poartă, de aceea cu Traser Gold suntem într-o continuă călătorie prin lumea giuvaierelor. Culegem influențe și dezvoltăm idei noi, pentru că evoluția ta este trăgaciul inspirației noastre. 

Catalogul de bijuterii Traser Gold cuprinde accesorii variate și unicate, de la cercei și pandantive, până la inele de logodnă, verighete și brățări.

Frumusețea unei bijuterii este oferită de atitudinea persoanei ce o poartă, designul trebuie să vă reprezinte întru totul, iar pentru asta Atelierul Traser Gold stă la dispoziția imaginației dumneavoastră. Traser Gold este partenerul potrivit pentru realizarea bijuteriei perfecte, fie ea un concept nou sau o simplă modificarea a modelelor deja existente.

La Traser Gold găsești modele clasice și de lux, personalizate pe comandă cu sau fără diamante. Cel mai mic preț la aur din România.

L-V: 09:00-21:00 S: 09:00-21:00 D: 09:00-18:00
Parter
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.