galeriileTITAN, mai mult decât un centru comercial

Destinația de shopping, servicii și distracție a întregii familii!

Încă din 1986 magazinul Titan se înalță semeț la intersecția dintre bulevardele Liviu Rebreanu și Nicolae Grigorescu, cu vedere panoramică asupra parcului IOR. Una dintre cele mai mari și atractive centre comerciale la vremea respectivă, a devenit un punct de referință și o amintire a eforturilor de dezvoltare urbană care au marcat cartierul muncitoresc.

După mai mult de 25 de ani de la inaugurarea sa, clădirea cu 5 etaje a intrat într-un amplu proces de modernizare și consolidare. Și-a redeschis larg porțile pe 8 decembrie 2012 sub noua siglă de galeriileTITAN.

Mai mult decât un centru comercial - o varietate de servicii, magazine și modalități de petrecere a timpului se reunesc sub acest acoperiș, constituind experiența unică ce o reprezintă galeriileTITAN în inima sectorului 3.

Cu o vizită la parterul clădirii și la etajul 1, poți rezolva totul de la cumpărăturile zilnice pentru familie, o ședință de beauty, achiziționarea de cosmetice și articole de modă, rezervarea unei vacanțe, sau testarea celor mai noi gadgeturi!

La etajul 2 te așteaptă spații de entertainment pentru cei mari, dar și cei mici. Savurează un cocktail și un burger pe terasa restobarului KLANdestin cu o priveliștea iconică asupra parcului IOR.

World Class Titan Park ocupă etajele 3 și 4, oferind iubitorilor de fitness și pasionaților de wellness facilități și provocări sportive pe o suprafață de aproape 3.412,89 mp.

Etajul 5 este rezervat birourilor administrative.

shopping pentru toată familia

în proximitatea casei tale

priveliște asupra parcului IOR

divertisment pentru orice vârstă

Prezentarea Spatiului Comercial

La parterul galeriilor TITAN, pe o suprafață utilă de 3.137,31 mp s-au amenajat spații comerciale destinate preponderent serviciilor într-un mix variat: servicii de telefonie mobilă, salon de înfrumusețare, farmacie, casă de schimb valutar, cosmetice, cadouri, bijuterii, și accesorii, un supermarket și o piață. Mega Image se desfășoară pe o suprafață de peste 667 mp, iar într-un corp de clădire nou s-a amenajat o piața agroalimentară modernă în care se găsesc: legume, fructe, produse tradiționale, produse vânătorești, magazine alimentare și un pet-shop.

Etajul 1 are o suprafață utilă de 3.218,52 mp și este dedicat shopping-ului, magazinelor de fashion: accesorii, îmbrăcăminte, încălțăminte, articole sportive, etc.

Etajul 2, cu o suprafață utilă de 1.676,74 mp, se adresează celor mici în mod special, fiind amenajat un loc de joacă, magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru cei mici, librărie și papetarie, jucării și un restaurant cu o terasă de peste 380 mp pentru petrecerea timpului liber.

Etajul 3 și 4 al galeriilor TITAN găzduiește un club de fitness: WORLD CLASS, pe o suprafață de 3.412,89 mp. Clubul beneficiază de două săli de aerobic de aproximativ 720 mp, o sală de cycling cu o suprafață de 90 mp și o sală de forță de peste 1.680 mp .

La etajul 5 sunt amenajate birourile administrative ale galeriei comerciale.

Descarca planurile comerciale 

Echipa noastra

Constantin Slav
CEO
Anne-Marie Oprițoiu
Legal
Eugen Stănescu
Director Tehnic
Diana Lapușneanu
Assistant Manager
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.